Veteraanit

Tapahtumatalo Raahe

Tiedote 13.3.2020

Korona kurittaa myös kulttuuria, mutta pysytään rauhallisina ja odotellaan parempia aikoja! Raahen kaupunki on tänään määrännyt Tapahtumatalo Raahen sulkemisesta osana koronaviruksen leviämisen hidastamiseen tähtääviä toimenpiteitä. Tapahtumatalo Raahe on kokonaan suljettuna 13.3. - 13.4.2020 ja Raahesalin yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka.

Kaikille perutuille tapahtumille pyritään löytämään korvaava päivämäärä mahdollisimman pian. Tiedotamme uusista päivämääristä heti niiden varmistuessa. Ensisijaisesti pyydämme asiakkaitamme odottamaan uusien ajankohtien julkistamista, sillä peruttuun tapahtumaan ostamasi lippu kelpaa sellaisenaan. Jos kuitenkin haluat perua lippusi kokonaan ja palautuksen suorittamastasi maksusta, ole yhteydessä Tapahtumatalon lipunmyyntiin joko puhelimitse (044 439 3232 ja 044 439 3237) tai sähköpostitse (lipunmyynti [at] raahe.fi). Huomioithan, että palautusten maksussa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Muistakaa pestä käsiä ja suosia lentosuukkoja vähintään metrin etäisyydeltä!


Kansallinen veteraanipäivä 27.4. (juhlallisuudet Raahesalissa ja haudoilla peruttu) ja itsenäisyyspäivän juhlallisuudet 6.12.

Raahen kulttuuripalvelut vastaa yhdessä Raahen kaupunginhallituksen, Raahen seurakunnan sekä veteraani- ja kansalaisjärjestöjen kanssa kansallisen veteraanipäivän 27.4. sekä itsenäisyyspäivän 6.12. juhlallisuuksista.

Itsenäisyyspäivän juhlassa jaetaan kaupunginhallituksen myöntämät Pro Raahe -mitalit. Mitalin on suunnitellut asemakaava-arkkitehti Leo Kosonen ja niitä luovutettu vuodesta 1984 lähtien erityisistä Raahen hyväksi tehdyistä ansioista.

Veteraanitoimikunta

Jorma Perander, Raahen Reserviupseerit ry
Joni Luoto, Raahen Reserviläiset ry
Veikko Ranta-Eskola, Raahen Seudun Rintamaveteraanit ry
Mikko Mattila, Raahen Seudun Rintamaveteraanit ry
Reino Näsi, Raahen ja Ympäristön Sotaveteraanit ry
Kauko Lumiaho, Raahen ja Ympäristön Sotaveteraanit ry
Jorma Salkosalo, Sotainvalidien Veljesliiton Raahen kyläosasto/Raahentienoon Suojeluskunta-, Lotta- ja sotilaspoikaperinne ry
Aaro Ikkala, Raahentienoon Suojeluskunta-, Lotta- ja sotilaspoikaperinne ry
Hilkka Silvola, Raahen Kaatuneitten Omaiset ry
Vesa Ahonen, Pattijoen Veteraaniperinneyhdistys ry
Reijo Paakki, Pattijoen Veteraaniperinneyhdistys ry
Lauri Utunen, Vihannin Sotaveteraanit ry
Pasi Parkkila, Vihannin Reserviläiset ry
Harri Joensuu, Raahen seurakunta